Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Duyurusu

Güncelleme Tarihi: 25/09/2018

SÜDGE EĞİTİMİ

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 48. Maddesine göre; alkollü araç kullanmak fiilinden dolayı 2. kez sürücü belgesi geri alınan sürücülerin, Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimine katılmaları ve ancak bu eğitimi başarı ile tamamlayanların sürücü belgelerini geri alabilecekleri hükmü altına alınmıştır.

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde SÜDGE (Sürücü Davranışlarını Geliştirime Eğitimi)    11.10.2018 verilmeye başlanacak olup, başvurmak isteyenlerin 11 Ekim tarihine kadar Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi Psikolog Esma DUMLUPINAR ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

ADRES:

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Şırnak Devlet Hastanesi Karşısı Eski Kamu Hastaneleri Binası Kat:2

TELERFON:0486 216 14 07 Dahili:114