İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Nedim UZUN İl Sağlık Müdürlüğü Ev Sahipliğinde Düzenlenen İftar Yemeğinde İdil İlçe Devlet Hastanesi Personelleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi: 08/06/2018

Müdürlüğümüz ev sahipliğinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Nedim UZUN' un teşrifleriyle devam eden iftar programlarının bir diğeri dün akşam Müdürlüğümüze bağlı İdil İlçe Devlet Hastanesi' nde gerçekleştirildi.Düzenlenen programda başkanlar, başkan yardımcıları kurum amirleri, hastane personelleri ve aileleri ile bir araya gelindi. Personellerle sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca İl Sağlık Müdürümüz program da İdil Devlet Hastanesi' ne Mamografi Cihazının tahsis edileceğinin müjdesini de verdi. Program sonunda İl Sağlık Müdürümüz katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

• idil 2.JPG
  • idil 3.JPG