İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Nedim UZUN Müdürlüğümüze Bağlı Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi' nin Yeniden Açılış Törenine Katıldı

Güncelleme Tarihi: 07/06/2018

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Nedim UZUN Müdürlüğümüze bağlı Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi' nin yeniden açılış törenine katıldı.
Cizreli İşadamı Hayırsever Sayın Ferhan YILMAZ’ ın yardımları ile yenilenme süreci tamamlanan Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi törenle yeniden hastalara hizmete açıldı.Genel Cerrahi Servisi' nin açılış töreninde kısa bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Nedim UZUN, "Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak adına servisimizi baştan sona yeniledik, bu konforun hastalarımıza sunulmasında emeği geçen değerli işadamımıza teşekkür ediyor, bunun bölgemizde örnek teşkil etmesini arzu ediyorum. Hastanemize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

• cizre açılış töreni.jpg