İl Sağlık Müdürlüğümüz Ev Sahipliğinde Şırnak Devlet Hastanesi' nde İftar Programı Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 06/06/2018

İl Sağlık Müdürlüğümüz ev sahipliğinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Nedim UZUN’ un teşrifleriyle Müdürlüğümüze bağlı Şırnak Devlet Hastanesi, Cizre Devlet Hastanesi, Silopi Devlet Hastanesi ve İdil Devlet Hastanesi bünyesinde düzenlenecek olan iftar programlarının ilki dün akşam Şırnak Devlet Hastanesi personelleri için düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İlimiz Vali Yardımcısı Adem ERGÜL, Vali Yardımcısı Sercan GÖKDEMİR, İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Başkan Yardımcıları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker YAVUZ, kurum amirleri ve çok sayıda sağlık çalışanları katıldı. İl Sağlık Müdürümüz iftar öncesi personellerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Herkesi bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.
  • iftar1.jpg
  • iftar2.jpg