İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Nedim UZUN Anadolu Ajansı Haber Muhabirlerine verdiği Röportajda Sağlık Alanındaki Yatırımları Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi: 06/06/2018

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Nedim UZUN’ un Anadolu Ajansı haber muhabirlerine verdiği röportajda sağlık alanında tamamlanan yatırımları değerlendirerek, çalışmaları hala devam etmekte olan yatırımlar hakkında önemli bilgiler verdi. İl Sağlık Müdürümüz, ‘’Hastalarımızın hastalandıklarında ev ortamlarından ambulansla alındıkları andan başlayarak hastaneye getirildikleri ve başlayan tedavi süreçleri boyunca hijyenik ortamlarda en iyi hizmeti almaları için tüm sağlık personelimiz gece gündüz fedakarca çalışmaktadır.
Çalışmalarını başlatmış olduğumuz 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi genç nüfus ortalaması Türkiye ortalamasının yaklaşık 2 katı olan ilimiz için elzemdi. Bu hastanemiz ile hastalarımıza ve çocuklarımıza 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunulacaktır. Bu çalışmamızın yanı sıra İlimiz genelinde Sağlık Bakanlığımız tarafından onaylanmış toplamda 715 yataklı sağlık yatırım planlarımız mevcuttur. Yapılması planlanan sağlık yatırımlarımızın bazıları arsa ve imar problemleri çözüldüğü takdirde en kısa zamanda hayata geçirilecek olup, 2-3 yıl içerisinde yatırımlarımızın tamamlanması planlanmaktadır.
Vatandaşlarımıza ilimiz genelinde sağlık alanında her türlü imkanı sunmaktayız ve daha iyisini sunmak için çalışmalarımız devam edecektir.’’ Dedi.
İl Sağlık Müdürümüz verdiği röportajın ardından Şırnak Devlet Hastanesi Yeni Doğan ve Erişkin Yoğun Bakım Ünitelerindeki hastaları ziyaret etti. Hastaların ve hasta yakınlarının talep ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra kendilerine Hayırlı Ramazanlar dileyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
  • t3.JPG
  • t5.JPG