Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Cizre Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda Aylık İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi: 27/02/2018

Şırnak İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Nedim UZUN' un Başkanlığı’ nda gerçekleşen toplantıya; Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Esra ŞAHİN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ersin YÜKSEL, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet AKSİR, Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Egemen ÜNAL, Devlet Hastaneleri Başhekimleri ve Başhekim Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) Sorumlu Hekimleri ve İdari ve Mali İşler Müdürleri katıldı.

İlimizin sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri sunumu ile ilgili yapılan toplantıda; Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu (ASKOM) ve Karar Destek Sistemi (KDS)’ den elde edilen istatistik veriler ve 2018 yılı için tespit edilen ihtiyaçlar görüşülüp değerlendirildi.
Ayrıca toplantıda; İl Dışı Sevklerin Değerlendirilmesi yapılarak hastaların ilimizden çevre illere sevkleri yapılmadan tedavilerinin nasıl yapılabileceği ile ilgili görüş ve öneriler dinlendi, çözüm yolları konuşuldu.
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Nedim UZUN Şırnak’ ta vatandaşlarımıza sağlık kurumlarında yönetici olan tüm idarecilerin el birliği ile en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın mesai mefhumu gözetmeksizin gayreti içinde olacaklarını vurguladı. ‘’İdareciler olarak amacımız sağlık tesislerimize müracaat eden vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla birlikte sağlık personelimize de kaliteli ve son teknolojiyle donanımlı cihazlarla en iyi şekilde çalışma imkânları verilmelidir.” dedi.
Cizre İlçe Devlet Hastanesi’ nde sabah saat 08:00’ da İl Sağlık Müdürümüz Başkanlığı' nda başlayan ve İlin sağlık alanında görev yapan diğer tüm idarecilerin katıldığı toplantı akşam saat 18:00’ a kadar devam etti.

• tplnt1.JPG
  • tplnt2.JPG