Güncelleme Tarihi: 27/01/2020

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ÇEKÜS Birimi personelleri tarafından vatandaşlarımız evlerinde ziyaret edilerek, ‘’gebelik süreci izlemlerinin önemi, evde doğumlarda anne ve bebek sağlığını tehdit eden olası durumlar, anne ve bebek sağlığı açısından hastane ortamında doğumun gerçekleştirilmesinin tercih edilmesi, aile sağlığı merkezlerindeki sağlık çalışanlarının tanı ve tedavideki rolü’’ konularında bilgilendirme eğitimleri verildi. Yeni doğan işitme taramaları, bebek bakımı ve beslenmesi hakkında broşürler dağıtıldı.
  • ed3.jpg
  • ed2.jpg