İşaret Dili Eğitimi 4. Haftasında da Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi: 22/10/2018

Sağlık Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği “Engelli Kişilere Yönelik Sağlık Hizmetlerinin Sunumuna” ilişkin 81 il Valiliğine talimat verilmiş olup; bu talimatla engelli kişilerle çalışanlar arasında etkili iletişim kurabilmek için; kurumlar işaret dili, beden dili vb. konuları kapsayan eğitimler düzenlemelidir." Denilmektedir. Bu itibarla Halk Eğitim Merkezi ile yapılan görüşmeler neticesinde 3 ay süreyle hafta sonları 5’er saat olmak üzere toplam 120 saat 27 kişilik gruplar halinde başlatılmış olan 'İşaret Dili Eğitimi' kursu Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı' na bağlı Eğitim Hizmetleri Birimi personelleri tarafından Şırnak Devlet Hastanesi Konferans Salonunda 4. haftada da verilmeye devam ediyor.
i1.jpg
i2.jpg