T.C.T.C. Sağlık Bakanlığı

İdil Okuyor Projesi İdil Devlet Hastanesinde Hayata Geçirildi

Güncelleme Tarihi: 07/09/2018

Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi sorumluluğunda hayata geçirilen proje kapsamında, yataklı servislerimizde ve hastane girişinde daha önce belirlenen yerlere raf ve kitaplıklar yerleştirilmiştir. Çeşitli kurum,kuruluş ve kişilerle iletişime geçilerek bağış yoluyla sağlanan ve raf ve kitaplıklara yerleştirilen kitap, hikaye, dergi ve broşürlerden hastanemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın istifade etmesi amaçlanmıştır.

Başhekim Sayın Uz. Dr. Yusuf ŞAPUK, hastaların sağlık durumuna olumlu katkısı ve tedavi sürecinde geçirilen zamanı daha verimli kılması bakımından projenin değerli olduğunu belirterek bağışta bulunan gönüllülere teşekkür etti.

Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Fatih ÖZAT: ‘‘Gönüllülerimizin desteğiyle sosyal sorumluluk misyonumuz çerçevesinde hayata geçirdiğimiz proje ile hasta, hasta yakınları ve çalışanlarımız için tedavi sürecindeki olumsuz koşulları hafifletmeyi ve zamanı değerlendirme noktasında alternatif oluşturmayı amaçladık’’ dedi.